Mijn naam is Jochum Verhoef. Ik ben getrouwd met Lisanne en we hebben twee zoontjes. Samen wonen we in het mooie Groningen. Zelf sta ik elke week op het voetbalveld met mijn vriendenteam. Ik geniet van het spelletje, het teamgevoel en het fanatiek strijden om de overwinning.

Bij Next Move en mijn kerk geniet ik ervan om jongeren te helpen in hun relatie met Jezus. Door hen te wijzen op Jezus, te delen hoe ik mijn geloof uitleef en door hen uit te dagen stappen te zetten, zie ik mooie veranderingen en hart die tot leven komen. Vanuit team Sportcommunity, waar ik deel van uitmaak, help en inspireer ik jonge leiders om te sporten in de wijk en daarmee het Evangelie van Jezus en Zijn liefde zichtbaar te maken. De krachtige dynamiek tussen vrijwilligers uit de kerk en niet-gelovigen uit de wijk is prachtig. Ik verlang ernaar dat beide groepen dichter naar Jezus toegroeien.

Geloof jij ook dat de kerk meer buiten haar eigen muren moet treden en dat sport een geweldige taal is om in contact te komen? Ondersteun dan het werk dat ik mag doen in Gods Koninkrijk.