FOLLOW HIS TRAIL

Iedereen heeft een ander startpunt en maakt een andere reis door. Tijdens Follow His Trail willen we samen met jou zoeken naar God zijn weg voor jou. Daarom is dit Leidersevent opgedeeld in verschillende ‘trails’. Jij kunt zelf kiezen welke trail je gaat volgen, aansluitend waar jij bent in je leiderschap. In de onderstaande trailer kom je meer te weten over de 4 verschillende ‘trails’. Check it out!

Tijdens het weekend is er voldoende tijd en aandacht om met jouw persoonlijke proces bezig te kunnen. Er tijd van reflectie en inspiratie en dit doen we samen met elkaar en met God. Wij geloven dat God degene is die ons allen leidt en vanuit die inspiratiebron willen we ons vullen. Opnieuw het evangelie dichtbij laten komen en aan de voeten van Jezus zijn. Om van daaruit op te staan en te de verantwoordelijkheid aan te gaan die ons is gegeven.


Dit wordt het vijfde jaar dat we een Leidersevent houden. Een jubileumjaar! Al sinds 2018 gaan we met leiders op reis. Was jij er bij toen we naar Zweden gingen? Of naar Praag, Schotland of Limburg? Of gaat het komende jaar jouw eerste ervaring worden met het Leidersevent?

In elk geval bouwen we ook dit jaar weer aan een super inspirerend, diepgaand en bemoedigend evenement waar we leiders willen toerusten. Het is voor jou als jij je geroepen voelt om verantwoordelijkheid te dragen over jezelf en de mensen om je heen. Dit kan super goed gaan natuurlijk, maar misschien loop je wel vast of ervaar je moeite in de verantwoordelijkheid die je draagt. Dan willen we je tijdens dit event opnieuw aanvuren. Het event is ook voor jou als je op zoek bent naar je roeping en als je nog aan het begin staat van het dragen van leiderschap.

Locatie:
De locatie is bekend! Het event vindt plaats in en rondom het prachtige klooster van Helvoirt. Mocht je niet weten waar dat is, het ligt vlakbij Tilburg in Brabant.

Trails:
Tijdens het event kun jij jouw eigen weg kiezen gebaseerd op waar jij in wilt groeien. In elke trail kun je een afwisselend programma verwachten met onderdelen als workshops, fun, spel en persoonlijke intervisie. In elke trail is het doel om aan te sluiten bij jouw persoonlijke proces, maatwerk dus.

Dit zijn de trails:
1. Calling
2. Empowering others
3. (Un)shakable leadership
4. The fivefold ministry (update: deze trail is helaas gecanceld)

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je op 2 februari een mail waarin jij je keuze kunt doorgeven.

Corona:
Wanneer het event moet worden gecanceld vanwege maatregelen brengen we geen kosten in rekening voor de deelnemers.


Details

  • Datum: 25-27 februari
  • Locatie: Klooster Helvoirt, in Brabant
  • Kosten:
    • Early Bird €225 (t/m 31 dec 2021)
    • Volledige bedrag €250

Ga voor het complete pakket!

Volg het leiderschapstraject voor maar €250 extra en word een jaar lang getraind in leiderschap.

ERVARING

“Ik heb het Leidersevent als erg waardevol ervaren. Naast dat ik concrete handvatten aangereikt heb gekregen voor m’n eigen sportproject, mocht ik zoveel meer ontdekken over mijn eigen leiderschapskarakter en kenmerken van goed leiderschap. Tijdens een ‘catch-me-if-you-can’-spel, in gesprekken met andere deelnemers, tijdens interessante workshops en onder een heuse ‘encouragement-shower”.

Mandy Wesseling

Lees hier het volledige verhaal