‘Hallo allemaal!

Mijn naam is Lynn en ik woon in Kampen samen met mijn man Matthijs. In de zomer van 2019 zijn wij een sportcommunity gestart in onze woonplaats. Zo kwam ik ook in aanraking met Next Move. Mijn week is vooral gevuld met werken, leidinggeven aan onze sportcommunity, theologie studeren in Zwolle en met mensen oplopen over het geloof. Vijf jaar geleden ben ik tot geloof gekomen en heb ik mijn leven aan Jezus gegeven. Sinds die tijd heb ik veel meegemaakt en geleerd in mijn geloof.

Ik leerde dat God mij bijzonder heeft gemaakt met een passie voor mensen en kinderen. Door elke dag af te stemmen op Zijn stem en te luisteren naar Zijn wil voor mijn leven ben ik tot het besluit gekomen te gaan werken bij Next Move. Hiervoor heb ik mijn eigen bedrijf opgezegd als stap van vertrouwen in God. 

Een sportcommunity is een plek waar tijd is voor mensen, waar geluisterd, gelachen en gebeden wordt. Een plek waar mensen zichzelf mogen zijn en mogen ontdekken hoe God hun talentvol gemaakt heeft. Ik vind het prachtig om teamleden te zien groeien in hun geloof en gaven. Elke keer als we met ons team op de woensdagen de wijk in gaan zie ik de liefde van God door alles heen. De manier waarop kids en tieners reageren op de liefde van God is bijzonder. Ik vind het lastig te beschrijven wat er met me gebeurt als ik de lach van een jongere zie die net iets bijzonders mee heeft gemaakt. Gewoon doordat een teamlid aandacht voor hem had en gesprekken over het geloof voerde met hem. Soms lijkt het alsof God Zijn vaderlijke liefde aan mij laat zien, heel bijzonder. 

Ik hoop dat in mijn werk bij Next Move de sportcommunities blijven groeien en dat ik mensen mag meegeven hoe de Heilige Geest vandaag de dag nog steeds werkt. Ik ben dankbaar en vol passie klaar voor het werk in Gods koninkrijk! 

Zou je mij willen ondersteunen in mijn werk? Financieel en met gebed?

Klik dan hieronder. En wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op sociale media: @LynnEppingadvh’ 

Zegen, Lynn