Heb je onze work-out bij Opwekking gevolgd? Heel gaaf! Tof ook dat we op deze manier samen met Opwekking toch nog een gave en inspirerende dag kunnen neerzetten tot eer en glorie van God!

Ben je zelf (veel) bezig met Health & Fitness of doe je geregeld een work-out dan is ons Health & Fitness netwerk wellicht precies iets voor jou! Zo’n work-out die je net hebt gevolgd doen we bijvoorbeeld elke week. Voor meer info daarover klik op de banner “Workout groep” hieronder. En voor meer info over ons Health & Fitness netwerk en Tikvah klik op één van de andere banners.

Meer over Next Move lees je verderop op deze pagina (scroll verder naar beneden)

Next Move is nog veel meer!

Via de work-out heb je kennis gemaakt met Next Move. Wellicht vraag je je nu af wie we zijn en vooral wat we eigenlijk doen.

Next Move is een beweging van christenen die mensen vertelt van het Evangelie van Jezus en hen helpt om te groeien in de relatie met Hem. Daar heb je goede relaties voor nodig waarin ruimte is om te praten over het christelijk geloof én samen daar meer van te ontdekken. Zulke relaties ontstaan door iets gemeenschappelijks. Sport en of sporten is één van de grootste gemene delers ter wereld. En op die gemeenschappelijke basis bouwen we verder. Iedereen binnen onze beweging heeft iets met sport en connect daarom van nature met andere sporters. Van topsporters tot kinderen op de voetbalveldjes in de wijken. 

In de contacten delen we over ons leven met Jezus en Zijn uitnodiging om Hem te leren kennen. In wijken in Nederland bijvoorbeeld staan er wekelijks teams met vrijwilligers op de veldjes om samen te sporten met de jongeren en het Evangelie te delen. En in verschillende sporten helpen we sporters met het bereiken van hun team- en clubgenoten. Onder aan deze pagina vind je links naar alle activiteiten die we doen.

Op deze manieren bereiken we nu al honderden mensen – van kinderen, tieners, volwassenen tot ouderen. En het bijzondere is dat mensen die Jezus nog niet kennen, Hem leren kennen én mensen die Hem al wel kennen, groeien in het kennen van hun Heer en Heiland. Dat is echte discipelschap: samen optrekken en groeien in de relatie met Jezus

Hoe kun jij meedoen?

Houd je van sport en deel je het verlangen met ons dat mensen Jezus leren kennen? Doe dan met ons mee! Sluit je aan bij één van ons sportnetwerken, doe mee in een sportcommunity of meld je aan voor sportoutreaches. Ben je tiener? Check dan onze sportkamp in de zomer!

Voor meer informatie over de verschillende onderdelen van Next Move waar je bij kunt aanhaken, klik je hieronder op de buttons van de verschillende onderdelen.

Steun ons

Nog een manier om mee te doen in de missie is door ons financieel te steunen. We hebben het simpelweg hard nodig dat er donateurs zijn. Dankzij uw gift kunnen we met meer mensen en op meer plekken het evangelie van Jezus delen. Doet u mee?

Ik steun Next Move!