We zijn op zoek naar een teamlid die het te gek vindt om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te boeien met wat Next Move doet en wat er gebeurt in de beweging. En je doel gaat verder – of dieper kunnen we beter zeggen: Het is je droom dat door al die verhalen en uitingen heen het Evangelie van Jezus klinkt, harten geraakt worden, mensen bij God hun Vader komen en hun geloof uitleven.

Jouw profiel

Je werkt graag zelfstandig en gestructureerd te werken, maar je kunt ook goed samenwerken met anderen. Jij bent in staat om in een organisatie waar van alles wordt gecommuniceerd flexibel te werk te gaan en structuur te brengen in alle communicatie die naar de achterban gaat. Je krijgt graag veel verantwoordelijkheid en je hebt er tegelijk geen moeite mee om hulp te vragen. 

Binnen Next Move ben je verantwoordelijk voor coördineren en realiseren van de communicatie plannen. Het is een veeleisende job waarbij je veel moet ontdekken en coördineren. Daarom verlangen we van je dat je HBO werk- en denkniveau hebt. Anders groeit het je waarschijnlijk boven de pet. Organisatorische capaciteiten zijn een must, omdat we binnen Next Move veel verschillende dingen communiceren vanuit al onze strategieën. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Is je Engels ook op orde dan is dat zeker in je voordeel.

Wat bieden wij

Een inspirerende werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je talenten en expertise op het gebied van communicatie in te zetten. Dit gebeurt in een omgeving van gelijkgestemde mensen waar God en sporters centraal staan.

Bij Next Move werken we op basis van persoonlijke fondswerving. Het is daarom ook belangrijk dat je een achterban (familie, vrienden, gemeente) hebt die gelooft in wat jij doet en bereid is om je hier (financieel) in te steunen. We geven je daarbij persoonlijke coaching en we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor elkaars financiën. 

Het kantoor in Groningen is de plek waar vanuit we onze missie van geloof en sport uitleven. Bouw jij mee aan deze beweging? Solliciteer nu door een mail te sturen naar info@nxtmove.nl.


Bedrijf

Werkniveau

Aantal uren

Dagen

Locatie

Next Move Ministries

HBO

24 – 32

3 – 4 dagen per week

Groningen + eigen woonplaats


Een paar dingen nog:

  • Voor de fondswerving van de organisatie zijn we als medewerkers grotendeels zelf verantwoordelijk. Praktisch  betekent dit dat je voor je salaris eerst zelf donateurs zoekt. Positief bij-effect hiervan is dat je een groep mensen om je heen hebt die jou persoonlijk kennen en die betrokken zijn bij je werk. In het kennismakingsgesprek gaan we hier verder op in.
  • Next Move heeft momenteel 1 vestiging in Groningen. Op vrijdagen hebben we ook kantoorruimte in Zwolle. Op de langere termijn willen we groeien naar meer kantoor(ruimtes) door het land verspreid. Wat ons betreft hoef je dus niet in Groningen of omstreken te wonen maar  je dient wel bereid te zijn om minimaal 1 dag per week naar kantoor te komen.