We zijn op zoek naar een teamlid die een hart heeft voor tieners en jongeren en een verlangen heeft om een geestelijk mentor voor hen te zijn. Dit verlangen gaat nog verder dan de eigen mentorrelaties die je kan opbouwen, want je wilt anderen bekrachtigen en inspireren om hetzelfde te doen als jij op de plek die zij innemen. 

Jouw profiel

Jij bent zowel in staat om zelfstandig te werken als goed te functioneren in een team. Jij houdt ervan om in het individu te investeren en mensen te helpen in hun persoonlijke geloofsgroei. Je hart is bewogen voor tieners en jongeren die deze groei wel willen, maar hier alleen in staan. Daarbij ben je in staat om het contact met ouders/voogd te onderhouden en hen te begeleiden in het belang van de geloofsgroei van hun kind. Een passie voor sport kan helpen. 

Binnen Next Move ben je verantwoordelijk voor “The Next gen”. Dit is het sporttalent mentoring programma van team sportmentoring en van dit team zal je dan ook deel uitmaken. Je gaat mentoring relaties aan met sporttalenten die behoefte hebben aan persoonlijke geloofsgroei. Daarnaast ga je samen met het team, in een cyclus van zeven avonden, de ouders trainen in het zelf ondersteunen van de talentvolle sporters in hun geloofsleven. Ook ben je bezig met anderen mensen bekrachtigen om in hun omgeving een sportmentor te zijn voor (talentvolle) sporters.

Wat bieden wij

Een inspirerende werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je talenten en expertise te ontwikkelen en in te zetten. Dit gebeurt in een omgeving van gelijkgestemde mensen waar God en sporters centraal staan. Daarnaast zal je intern worden toegerust om de belevingswereld van de tiener en de ouders te leren begrijpen en leer je hoe je vanuit een Bijbelsperspectief hier op kunt reageren. 

Bij Next Move werken we op basis van persoonlijke fondswerving. Het is daarom ook belangrijk dat je een achterban (familie, vrienden, gemeente) hebt die gelooft in wat jij doet en bereid is om je hier (financieel) in te steunen. We geven je daarbij persoonlijke coaching en we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor elkaars financiën. 

Het kantoor in Groningen is de plek waar vanuit we onze missie van geloof en sport uitleven. Bouw jij mee aan deze beweging? Solliciteer nu door een mail te sturen naar info@nxtmove.nl.


Bedrijf

Opleidingsniveau

Aantal uren

Dagen

Locatie kantoor

Next Move Ministries

MBO/HBO

24 – 32 uur

3 – 4 dagen

Groningen


Een paar dingen nog:

  • Voor de fondswerving van de organisatie zijn we als medewerkers grotendeels zelf verantwoordelijk. Praktisch  betekent dit dat je voor je salaris eerst zelf donateurs zoekt. Positief bij-effect hiervan is dat je een groep mensen om je heen hebt die jou persoonlijk kennen en die betrokken zijn bij je werk. In het kennismakingsgesprek gaan we hier verder op in.
  • Next Move heeft momenteel 1 vestiging in Groningen. Op vrijdagen hebben we ook kantoorruimte in Zwolle. Op de langere termijn willen we groeien naar meer kantoor(ruimtes) door het land verspreid. Wat ons betreft hoef je dus niet in Groningen of omstreken te wonen maar  je dient wel bereid te zijn om minimaal 1 dag per week naar kantoor te komen.