Ondernemen is topsport. Het vergt doorzettingsvermogen, offers en de de discipline om steeds de focus te houden en het grotere plaatje voor ogen te houden. Het is dezelfde discipline en focus die (top)sporters er steeds weer toe zet om na tegenslagen wéér voor de volle honderd procent te gaan en te onthouden dat de route naar succes geen sprint maar een marathon is.

Het Next Move ondernemersnetwerk brengt ondernemers bij elkaar die het verlangen hebben om vanuit hun christelijke identiteit ondernemer te zijn. Samen streven naar succes dat hoger ligt dan aardse winst, met inzet van alles wat God in je gelegd heeft. Samen voor de grote missie van Gods Koninkrijk

Maar wat is succes? Waar ligt je doel en maak het feit dat je christen bent nog iets uit voor de manier waarop je ondernemer bent en waar je naar streeft. Het zijn dezelfde vragen die we tegenkomen bij christelijke sporters en dat maakt dat we het Next Move Ondernemersnetwerk zijn gestart.

Wat biedt het Next Move ondernemersnetwerk?


INSPIRATIEAVONDEN

In de ambiance van wisselende, sportieve locaties delen gastsprekers uit de sportwereld en/of ondernemers hun ervaringen en de toepassing daarvan in ondernemerschap

ONDERNEMERSHUDDLE

In de intieme setting van een hulde (4 tot 5 ondernemers) denk je onderling na over de vraag wat het betekent om christen te zijn én ondernemer en hoe dat in de praktijk toepassing vindt.

WAARDEVOL NETWERK

We brengen een netwerk van ondernemers die vanuit hetzelfde verlangen hun business runnen bij elkaar. Dat maakt het tot een geweldige bron van nieuwe inzichten, contacten en partnermogelijkheden.

BENEFITS

We bieden exposure mogelijkheden via de mediakanalen van Next Move. Daarnaast geldt korting op bedrijfsuitjes met clinic beachvolleybal of disc golf. En korting voor het Next Move bedrijventoernooi


Interesse om lid te worden van het Next Move ondernemersnetwerk? Neem dan contact op me Joost Vlieg (06 83 77 65 23) of vul onderstaand formulier in.