Vind jij het belangrijk om mensen te ondersteunen die het minder hebben? En heb je wel zin in een sportief en uitdagend avontuur eind? Ga dan mee naar Montenegro en Roemenië, twee vrijwel onbekende maar prachtige landen waar wij ervan overtuigd zijn dat we daar met een team het verschil gaan maken!

Montenegro
Samen met je team ga je op avontuur naar Nikšić. Daar woont het echtpaar Sara en Vukasin die hun eigen sportcommunity hebben opgestart. Samen trekken jullie er op uit naar de wijk om door middel van voetbal, volleybal, basketbal, dans en mogelijk nog andere sporten de jongeren te ontmoeten, met hen fanatiek te sporter en in die tijd die je samen doormaakt ontstaan mooie momenten om te delen over je leven met Jezus en de uitnodiging te doen om Hem te leren kennen.

Bijzondere uitdaging
En het is een extra bijzondere reis omdat we het echtpaar graag willen zegenen met een grote gift zodat ze hun eigen sportveld kunnen kopen. In hun woonplaats is het namelijk zo dat er geen fatsoenlijke publieke velden zijn om de sportcommunity te runnen. Dus moeten ze elke maand een veld huren en dat is duur! Meer daarover vind je op deze pagina. In aanloop naar deze outreach toe gaan jullie samen giften werven, zodat Vukasin en Sara hun sportcommunity kunnen blijven voortzetten en ze elke week zeker weten dat ze een plek hebben waar het Evangelie van Jezus klinkt in Montenegro.

Roemenië
Na een paar dagen in Montenegro zal het team verder reizen naar Boekarest in Roemenië. Onze lokale partner Giusy was erg enthousiast over het concept van sport en geloof in de wijk. Het team zal haar helpen met de eerste stappen om een sportcommunity te bouwen. Ga jij mee pionieren in Boekarest om de allereerste Roemeense sportcommunity op te zetten?


Details

  • Locatie: Montenegro + Roemenië
  • Datum: 22 september – 2 oktober
  • Prijs: € 835
  • Streefbedrag fondswerving voetbalveld: €20.000
AANMELDEN