Dat Barcelona dé place to be is om te sporten, weten we allemaal. De stad ademt sport! Als je er rondloopt zie je overal mensen aan het sporten. In de zomer stromen de huizen van de stad leeg en is iedereen te vinden op de boulevard en het strand van Barcelona. Overal vind je mensen aan het skate-boarden, hardlopen en street work-outs. De stranden staan vol met volleybalnetten en overal wordt beachvolleybal gespeeld.

Met het vliegtuig vlieg je naar de hoofdstad van Catalonië, Barcelona. Sinds een paar jaar hebben we daar contact met een christelijke beachvolleybal community in. Elke week komt de community samen om met elkaar te sporten en eten. Ze gaan samen naar de kerk en delen hun leven. Tijdens de outreach ondersteunen we deze community en helpen we hen om meer sporters aan te trekken in/voor hun community. 

In Barcelona zal het team samen met de community veel beachvolleyballen, connecten en getuigenissen delen. En dit alles op de mooie stranden van Barcelona. Ook leer je de prachtige stad kennen, met plekken als de Sagrada Familia. Tijdens de outreach leer je om je bewust te zijn van hoe jij op het veld staat. Hoe ga je om met je tegenstanders en met winst of verlies? We dagen je uit om tijdens deze outreach, in je sport de liefde van Jezus te weerspiegelen.

Barcelona here we come!


Details

  • Locatie: Barcelona
  • Datum: 15 juli – 26 juli
  • Prijs: €975,-
  • Inclusief voorbereidingsconferentie
Interesse? Laat het weten!