Wie Barcelona hoort denkt natuurlijk aan..

FC Barcelona! De club waar de beste voetballers ter wereld spelen, waar Messi zoveel prijzen mee heeft behaald en waar Johan Cruijf zo beroemd is geworden. Denk ook aan onze Lieke Martens en Frenkie de Jong die nu het grote succes najagen. Wist jij dat het motto van deze voetbalclub zoveel betekent als: meer dan een club?

Barcelona ademt voetbal. Op pleintjes overal in de stad beoefenen kinderen, jongeren en volwassenen deze sport. Daarnaast wordt er ook volop in competitieverband gespeeld. In Barcelona spreekt bijna iedereen de taal van sport, een taal die iedereen begrijpt en niet altijd om woorden vraagt. Echter gaat het in deze stad niet alleen om voetbal. Op straat wordt je geconfronteerd met dak- & thuislozen, ontmoet je dagelijks tienduizenden toeristen en merk je de verdeeldheid in deze metropool op.

Maar… in deze stad kun jij nieuwe hoop brengen! Nieuwe zaadjes planten (en reeds geplante zaadjes water geven (Matteus 13:31-32). In 2022 gaan we namelijk opnieuw de bestaande voetbal ministry ondersteunen. Je zult in Barcelona meerdere trainingen afwerken en wedstrijden spelen tegen lokale teams. We dagen je uit om tijdens deze outreach, in je sport de liefde van Jezus te weerspiegelen. Misschien krijg jij wel de mogelijkheid om een getuigenis te delen en inspireer je zo anderen om Jezus te leren kennen.

Voetbal is een talent, een passie die jij van God hebt mogen ontvangen. Je kunt deze sport beoefenen door Hem, met Hem en voor Hem, het is een vorm van aanbidding. Mogen wij jou uitdagen om met ons mee te gaan en Zijn licht te laten schijnen in Barcelona?

Details

  • Locatie: Barcelona
  • Datum: 15 tot 22 Oktober
  • Prijs: €885,- (meer) (dit is een richtprijs, het exacte bedrag wordt later bekend gemaakt)