Kampen staat met z’n 39 kerken en theologische universiteit als Christelijk bolwerk bekend, daarom is het juist een plek waar discipelschap belangrijk is. De doelgroep bestaat voor een deel uit de christelijke tieners uit de wijk. Door samen op te trekken laten ze zien wie Jezus voor hen is en helpen ze de tieners in hun zoektocht naar Jezus. Het andere deel van de doelgroep bestaat uit tieners die nog nooit van Jezus hebben gehoord. De combinatie van deze groepen zorgt voor een interessante en unieke plek, waar jij in mag investeren.

Tijdens deze outreach ga je aan het werk met deze groepen. Samen met je ervaren team ga je sporten met de kinderen en tieners uit de wijk. Daarmee krijgt de sportcommunity een boost. Voor veel kinderen en tieners is dit het hoogtepunt van het jaar. Daar kun jij bij zijn!

Bijzonder in aan deze outreach is dat er ook een groep Amerikanen in het team zit. Deze groep komt speciaal voor deze sportweek naar Nederland gevlogen! Tijdens de voorbereiding zal er dan ook veel tijd zijn om elkaar te leren kennen. De voertaal is voor deze outreach dus Engels. (hoewel dat niet betekend dat je vloeiend Engels hoeft te spreken.)

Dus wil jij deze week meebouwen aan discipelschap in Kampen? Door te sporten, door contacten aan te gaan met kinderen, tieners en ouders? En wil je stappen zetten in je eigen geloof? Geef je dan op voor deze outreach!


Details:

  • Locatie: Kampen
  • Datum: 16 juli – 23 juli
  • Prijs: €150 (meer)