Er is veel gebeurd in Libanon afgelopen jaren. Corona. Explosie in de haven van Beirut. Economisch staat Libanon er niet goed voor. Libanon is het land dat bekend staat om haar bijbelse Libanese ceders, hoummous en falafel. Met als hoofdstad Beirut, ook wel het Parijs van het midden oosten! Naar dit land gaan wij met een sportteam om met de lokale kerken de wijken in te gaan om te sporten en levensverhalen te delen. Het is hard nodig om de hoop van Jezus te brengen op die plekken waar veel armoede is. Ga jij in de zomer mee voor een te gek sport avontuur in Libanon?

Al vanaf 2007 worden er jaarlijks teams uitgezonden naar Libanon om kerken te helpen met het opzetten van sportcommunity’s. Dit zijn georganiseerde sportactiviteiten in de wijk om relaties aan te gaan met de mensen die daar komen. Sinds een aantal jaren zijn er vaste vrijwilligers die samen Athletes in Action Lebanon vormen. Met een passie voor sport en een nog grotere passie voor Jezus, zetten deze jonge christenen zich keihard in om discipelen te maken door middel van sport. Dit jaar zijn we benaderd door een aantal van deze Christenen om hen te helpen een voetbal ministry te starten in Beirut vanuit een Christelijke voetbal acadamy.  

Wij zijn erg enthousiast over de beweging van sportministry die ontstaan is in Libanon. Met de outreach van dit jaar hopen we hierop verder te bouwen. Voetbal is een populaire sport in Libanon en een gemakkelijke ingang om relatie te bouwen. Jij mag de Libanese Christenen helpen om uit te delen van Gods liefde in dit met name Islamitische land. Durf jij de uitdaging aan? Meld je aan via onderstaande link.

  • Locatie: Libanon
  • Data: 13 t/m 23 juli
  • Projectprijs: 1050,- (meer) 
  • Inclusief voorbereidingsconferentie