Met je sportcommunityteam op avontuur naar het buitenland! FaceOff gaat deze uitdaging aan: met de auto naar Oekraïne. Roadtrippen dwars door Duitsland en Polen op naar Kiev. Daar gaan we helpen met een sportproject van AIA Oekraïne, die wekelijkse in de wijk relaties aan het bouwen zijn zoals wij. Het worden twee weken van groeien in onze relatie met Jezus, een hechter team worden, op avontuur te gaan en liefde uit te delen!

Drie jaar geleden kwam de leider van Oekraïne voor het eerst naar Nederland voor de Internationale Sportcommunity Trainingsweek. Wat hij zag en hoorde van de verschillende Sportcommunity’s in Nederland blies hem omver. Hij dacht: ‘dit moet ik in Oekraïne ook gaan doen’. Inmiddels zijn er vier Sportcommunity’s gestart in Kiev. Hier wordt wekelijks gesport, relatie gebouwd en over Jezus verteld.

Een sportweek is een ideale manier om je Sportcommunity even groots neer te zetten. Elke dag in de week zoek je de kinderen en tieners uit de wijk op en kan je intensief in hen investeren. Van daaruit kan je nog krachtiger wekelijks doorbouwen.

FaceOff is een Sportcommunity in Groningen die heeft gezegd de ervaring die wij hebben van al jaren wekelijks sporten en relatie bouwen, willen we uitdelen aan andere Sportcommunity’s.

Alles wat je van God hebt ontvangen, kan je weer uitdelen!

Geen velden gevonden.