Getuigen van Jezus in het buitenland. Kerken dienen om in hun wijk te evangeliseren en zo God door je heen te laten werken. Hoe mooi. Voorafgaande aan de outreaches in de zomer is er een conferentie waar je wordt voorbereid op wat je gaat meemaken.

We bieden een afwisselend programma met toffe diensten, stille tijd, teambuildingsactiviteiten en teamtijd om focus te vinden en jullie als team dichter bij elkaar brengen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende workshops om jou en je team voor te bereiden op jullie sportweek.

En je doet het niet alleen! We komen met meerdere teams samen met allemaal dezelfde gedeelde passie voor sport en voor Jezus. Vanuit die eenheid, bemoedigd door de vele gesprekken en aangewakkerd door het brandend verlangen om Gods Koninkrijk te bouwen op verschillende continenten in de wereld, trekken we er na de conferentie weer op uit. Iedereen naar zijn stad en wijk maar in de wetenschap dat erop nog veel meer plekken geïnvesteerd wordt.

Deze conferentie is dé perfecte gelegenheid om je voor te bereiden voor de sportweek. We starten op woensdag 18 juli en het duurt tot vrijdag 20 juli plaatsvinden. Teamleiders worden op dinsdag 17 juli al verwacht. Het event vindt plaats Buitengoed de Panoven in Zevenaar (Panovenweg 18, Zevenaar)

Twee weken voor de start van de conferentie zal iedereen een mail ontvangen met specifiekere informatie over de conferentie. De prijs van de zomerconferentie zit bij de outreaches in, tenzij anders afgesproken.

Meld je aan (voorwaarde: deelname aan outreach of sportcommunity)