Goed nieuws! De Meiweek staat weer op de agenda, deze keer van 28 april tot en met 3 of 4 mei 2024.

Zin in dit grandioze avontuur? We weten dat het voor velen van jullie en de kinderen en tieners in de wijk, een onvergetelijke ervaring zal zijn. En voor de sportcommunity is het simpelweg HET hoogtepunt van het jaar. Een hele week lang zullen we sporten en de liefde van Jezus verspreiden in diverse wijken, zoals Zwolle, Groningen, of Hoogezand. Of je nu als sportcommunity komt of als individu, je bent van harte welkom.

Voorbereidingsconferentie

Voordat de Meiweek van start gaat, organiseren we samen met de Stadskerk de Mei-conferentie op 28 en 29 april. Het is het perfecte moment om je als team voor te bereiden op de sportweek. Voor individuele deelnemers is het tevens een uitgelezen kans om je toekomstige teamleden te leren kennen.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld met inspirerende diensten, leuke spellen, momenten van bezinning, teambuildingsactiviteiten en tijd om als team dichter naar elkaar toe te groeien. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je kiezen uit verschillende workshops om jezelf en je team optimaal voor te bereiden op de sportweek.

En je staat er niet alleen voor! We komen samen met meerdere sportcommunity’s die dezelfde passie delen voor sport en Jezus. Samen, geïnspireerd door vette gesprekken en aangewakkerd door het verlangen om Gods Koninkrijk door heel Nederland te verspreiden, gaan we na dit event samen op pad. Jullie komen allemaal terug in je eigen stad en wijk, en weet dat op nog veel meer plekken dezelfde energie, passie en liefde wordt gedeeld!

Details Mei-conferentie

Locatie: De Stadskerk in Groningen (Friesestraatweg 221, Groningen)

Datum: 28 & 29 april

Kosten: €70,00 per persoon (deze kosten dekken het evenement; eventuele aanvullende kosten vanuit de community waar je deel van uitmaakt, vallen buiten de verantwoordelijkheid van Next Move).

Deelnemende locaties:

  • Komsport Hoogezand
  • Restart Ten Boer
  • FaceOff Groningen
  • Sonrise Zwolle
  • Oosterlicht Groningen
  • Next Level Kampen
  • Nieuw! Haren (Groningen)
  • Nieuw! Sauwerd (Groningen)

Wil je ook deelnemen in je eigen wijk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om je eigen plek te starten!

Tools