LASTIGE TIJDEN

Veel bedrijven en christelijke organisaties in Nederland lijden onder de stijgende prijzen. U begrijpt dat ook Next Move hieronder lijdt. Elk jaar was het al een uitdaging om alle eindjes aan elkaar te knopen, maar vanwege de stijgende kosten van de afgelopen tijd is er nu nog een tekort op de begroting van €5000,-. Het bestaan van Sportkampen staat daarom op spanning.

Helaas zijn we hierdoor ook genoodzaakt om een hogere prijs vragen voor de deelname aan Sportkampen. Alleen ouders met een grote portemonnee kunnen hun kinderen naar Sportkampen sturen. Maar wij willen ALLE tieners bereiken met Jezus liefde!

Daarom zijn we op zoek naar kerken die Sportkampen financieel willen ondersteunen. Dit kan door voor één of meerdere tieners uit uw gemeente de kosten van Sportkampen te betalen. U kunt ook een eenmalige gift of een jaarlijkse gift doen of een collecte organiseren in uw kerkelijke gemeente. Hiervoor hebben wij een PowerPoint presentatie beschikbaar die u in uw kerk kunt laten zien. Ook kunnen wij een stuk tekst aanleveren voor in uw kerkblad.