Beachvolleybal is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en ook zeker de meest relaxte sport die er is. Met je voetjes in het zand en de zon op je hoofd een balletje slaan. Beter kan het niet! Toch zal je in Nederland wel karakter moet tonen als je ‘beacht’ met al die wind en regen. 

Het beachvolleybalnetwerk is er voor volleyballers die willen groeien in hun relatie met Jezus. Samen met andere volleyballers ontdekken hoe je Jezus kunt volgen op het veld, in jouw sport. Hoe je Hem kunt eren met jouw volleybaltalent! We willen God en elkaar beter leren kennen en een positieve sfeer neerzetten op het veld, om zo anderen mee te nemen in een leven met Jezus. Het beachveld is de perfecte plek om hier mee bezig te zijn. Een ongedwongen sfeer waar je makkelijk met elkaar contact kunt leggen. 

Vanuit Next Move doen we mee aan verschillende bestaande toernooien en we organiseren er zelf ook een paar. Daarnaast rusten we volleyballers toe in de huddles en de Make Sports Your Ministry Training (MSYM), waarin discipelschap in de sport centraal staat. En om jezelf uit te dagen in het delen van het evangelie kan je mee op outreach naar Barcelona.