In verband met de genomen maatregelen van de overheid zijn we genoodzaakt om de dansretraite anders in te richten. We hadden veel zin om jullie te ontmoeten zoals het concept van de dansretraite vorig jaar. Het ziet er dit jaar anders uit, maar willen jullie alsnog iets aanbieden. Daarom is de dansretraite omgevormd tot een dansquarantaine. Hier verdere informatie:

Eén van de deelnemers van de dansretraite van 2019 getuigt: “Ik heb de dansretraite ervaren als opbouwend. Ik heb veel bemoediging gekregen. Het waren knipogen van God dat ik op de goede weg ben. De oefeningen waren erg inspirerend en ben nog meer van dansend bidden gaan houden.”

anoniem
Danser

Details

  • Locatie: iedereen in quarantaine thuis
  • Prijs: 45 euro hele weekend (€25 voor alleen zaterdag)
  • Data: 6 november 19:00 – 8 november 2020 15:00

Het thema en de inhoud van de dansquarantaine verandert niet. We zullen 1 Samuel 3 behandelen. God wil door zijn verhaal vertellen Wie Hij is en wat dat betekent voor jouw leven vandaag. We zien ernaar uit te zien Wie God is en wat God zal doen wanneer wij Hem de ruimte geven om te spreken. Dan gaan er grote dingen gebeuren. Wat een kans om op deze manier toch nog verbonden te kunnen zijn!!

Aanmelden