PRAYER IS THE AIRFORCE OF MISSIONS” 

Doorbraak in de danswereld kan niet zonder onze hoop en vertrouwen op God te stellen. We willen luisteren naar wat Hij zegt, Hem aanbidden door dans en de danswereld aan Hem op te dragen. Intendance betekent rentmeesterschap en wordt gebruikt als term voor ‘een deel van het leger’. Met de Heer van de hemelse legermachten aan onze zijde, mogen we in gebed ten strijde trekken tegen de machten van de danswereld.

Dans is van God en dit mag weer zichtbaar worden in Nederland (zowel voor christenen als niet christenen). Door middel van gebed en dans willen we instemmen met wie God is (de Maker van dans en danser) en instemmen met wat Hij aan het doen is onder en in dansers in Nederland.

Ik ben 1 keer bij Intendance geweest en dat was heel erg bijzonder! Er werd open met elkaar gepraat over de struggles die we hadden en ik voelde gelijkt een connectie, als zussen in de HEER. Er was fijn en mooi gebed en je mocht het helemaal op je eigen manier doen! Wat ik eigenlijk het mooist vind, is dat na deze keer het voor mij nu makkelijker is om met God te praten. Ik communiceer nu met God door middel van dans en ik voel dat Hij me ziet. Soms ga ik ’s avonds midden in de nacht dansen op een heerlijk aanbiddingsnummer en dan voel ik de connectie met God. Dat is heel eng en raar en tegelijk zo vertrouwd dat ik al mijn emotie er in kwijt kan. Intendance heeft zeker een rol gespeeld in het openen van die deur!”

Anoniem
danser

Concreet betekent dat nu dat we 2 uur per week in Groningen en 2 uur per week in Zwolle bidden voor en door dans. We zien dat God krachtig aan het werk is en dat er eenheid begint te ontstaan onder christelijke dansers.

Doe je ook mee?

INTENDANCE GRONINGEN

Donderdagavond 19:00-21:00
Kalmarweg 14-9, Groningen

INTENDANCE ZWOLLE

Vrijdagochtend 9:00-11:30
Bachlaan 150, Zwolle

Ik doe graag mee