Ben jij een danser en wil jij dans gebruiken voor het koninkrijk van God?

Dan is Servants wat voor jou!

Met Servants komen wij elke maand (september-juni) een zaterdag of zondag bij elkaar om God te leren kennen, samen te dansen en uit te reiken naar de wereld om ons heen.

Dans
Je wordt uitgedaagd in dans op technisch en geestelijk gebied. Je krijgt les in verschillende stijlen, leert choreo’s aan, maakt zelf ook choreo’s en wordt uitgedaagd in improvisatie.

Daar blijft het niet bij. Je leert ook hoe je deze danstechnische onderdelen kunt gebruiken voor gebed, profetie, aanbidding en het verspreiden van het evangelie.

God leren kennen
Elk weekend behandelen wij een Bijbels thema om God beter te leren kennen. We duiken Gods Woord in, krijgen onderwijs en zullen dit bespreken in kleine groepen. Ook maken we tijd om God te aanbidden voor wie Hij is.

Outreach
Onze naam is niet voor niets ‘Servants’, we willen graag de mensen om ons heen dienen zoals Jezus dat ook heeft gedaan voor ons. Denk hierbij aan rozen uitdelen op straat, spelletjes doen met bejaarden of klussen in iemands huis die dat zelf niet kan. Dit klinkt misschien spannend, maar we overleggen samen waar we in willen groeien en waar we ons nog niet comfortabel genoeg voor voelen.

Kosten
De kosten bedragen €150,- voor een seizoen. Hiermee dekken wij de kosten voor maaltijden, zaalhuur, sprekers en workshops.

Mocht geld een probleem zijn, neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij samen met jou naar een oplossing.

Details

  • wanneer: elk maand een zaterdag of zondag (n.t.b.)
  • tijd: 10:00-16:00 uur
  • wie: meiden van 16-19 jaar
  • kosten: €150
  • waar: Zwolle

Open dag
19 september organiseert Servants een open dag! Deze vindt plaats op 10:30-16:00 in Zwolle. Lijkt het je tof om een keer vrijblijvend te komen kijken? Meld je dan aan door een mail te sturen naar anna@nextmovesport.nl. De open dag is gratis

Ik heb interesse!
Aanmelden