Gezonde voeding, sporten, duurzaamheid, plasticvrij, suikervrij, e-nummervrij. Zomaar even wat woorden die vandaag de dag langskomen als we het hebben over de gezondheid van mens en natuur. Wij geloven dat God hier ook iets over te zeggen heeft vanuit de Bijbel! Is het jouw verlangen om te leven tot eer van God? Om steeds meer geheiligd te worden op het gebied van geest, ziel en lichaam en samen te leren hoe we rentmeesters mogen zijn over onszelf en de wereld om ons heen. Dan is Holy Health iets voor jou.

Impressie van Holy Health! 2020


In 2020 hebben we een Holy Health dag gehad waarin we fysiek samen konden komen. Door Covid is dit op korte termijn helaas niet mogelijk. Daarom hebben we een heel tof alternatief bedacht. In plaats van een Holy Health dag komen er in februari, maart en april drie Holy Health avonden aan! Drie avonden waarin we bezig gaan met onze gezondheid op verschillende gebieden. Deze avonden zullen via Zoom plaatsvinden, dus je kunt vanuit je huis deelnemen aan deze masterclasses.

Vrijdag 19/03: Mental Health

Deze avond komt Mark Fleming spreken over Mental Health. Mark Fleming komt uit Schotland en is leider van Sportschaplaincy UK en van Positive Mental Health Scotland. Hij zal ons meer vertellen over wat Mental Health inhoudt en we zullen samen met hem ontdekken hoe je een sterke en positieve mentale gezondheid kunt ontwikkelen.

Mark spreekt Engels, maar dit is heel goed verstaanbaar.   

Deze avond start om 19:45 uur. 

Vrijdag 16/04: Sport

We zijn met voeding aan de slag geweest, we hebben nagedacht over onze mentale gezondheid en nu gaan we onszelf lichamelijk uitdagen! Je kunt deze avond verschillende work-outs kiezen om aan deel te nemen. Denk aan een Full Body Work-out, Body Balance en Tikva. 

Deze avond start 19:45 uur.


Details

  • Tijd: zie beschrijving masterclasses
  • Locatie: Thuis via Zoom (je krijgt t.z.t. een link)
  • Prijs: €10 per avond