Als Next Move hebben we een Olympische droom: Om te midden van alle sportdrukte een geluid te laten horen van vrede en hoop! Om een geluid te laten horen dat iedereen waardevol is voor Jezus en dat Zijn verhaal goud waard is. Wij willen in 2024, tijdens de olympische spelen, met 300 man naar Frankrijk afreizen om dit geluid te laten horen. Komend jaar willen wij al gaan pionieren door met twee teams naar Frankrijk te gaan, waaronder ons team die naar Grenoble gaat.

In Grenoble werken we samen met onze lokale partner Couly, zijn kerk is ook betrokken in dit project. Als team gaan we samen met lokale mensen optrekken om gezamenlijk in de wijk te sporten en over Jezus te vertellen. We zullen trainingen geven over het principe van een Sport community. We gaan samen met Roma families sporten en we zullen een gevangenis bezoeken. We geloven dat God ons in Frankrijk heeft geplaatst omdat we een nood zien onder de lokale mensen in het kennen van Jezus op een persoonlijk level. Hierbij geloven we dat sport voor verbinding zorgt waardoor er ruimte ontstaat om het evangelie te delen.

Waar gaat uw steun naar toe? 

Om deze zomer naar Grenoble te kunnen gaan hebben we als team het totale bedrag van €4660,- nodig. Voor een individu is dat een groot bedrag maar voor ons samen is dat een haalbare uitdaging. Met jouw financiële ondersteuning zorg je ervoor dat ons team de mogelijkheid heeft om komende zomer op outreach te kunnen. Help je mee om lokale mensen in Grenoble te dienen door middel van sport en geloof, zodat we in Grenoble Jezus liefde kunnen delen?

Volgens geldende ANBI voorwaarden is support voor dit project niet belastingaftrekbaar

Hoever zijn we al op weg naar 4660 euro?

€420

9%

let op: de progressbar wordt 1x per week ge-update