Logos Montenegro

Vukasin en Sara kwamen 5 jaar geleden naar onze internationale sportcommunity training. We werden geraakt door hun passie voor Gods Koninkrijk en de kansarme jongeren in Montenegro. Vanuit dat verlangen zijn ze een eigen stichting gestart waarmee ze zich ontfermen over de jongeren om hen heen: LOGOS. Met die stichting gebruiken ze de krachtige methode van sportministry om jongeren te bereiken en te helpen God te leren kennen. 

Samen sporten om Jezus te ontmoeten

Vukasin en Sara leven van ontzettend weinig. In onze termen leven ze ver beneden de armoede grens en zijn ze afhankelijk in hun werk en leven van incidentele giften. Van het beetje geld dat ze ontvangen, investeren ze veel in de jeugd door o.a. de huur van een veld waar ze met de jongeren kunnen sporten. Een simpel veldje maar van onschatbare waarde om jongeren naar zich toe te trekken, te ontmoeten en de kansen te krijgen om in hun leven het Evangelie van Jezus te laten klinken. Als het geld een paar maanden niet komt, kunnen ze niet sporten en lopen de relaties die ze hebben met de jongeren gevaar.

Hun uitdaging. Onze uitdaging. Jouw uitdaging

De huur van het veldje is (voor hen) erg hoog en aan kopen durven ze al helemaal niet te denken. En dat is precies waar wij jou voor nodig hebben! We zijn er van overtuigd dat die relatief kleine investering voor hun missie, een wereld van verschilt gaat maken! Door het stukje grond te kopen, kunnen ze met zekerheid investeren in de jongeren, hebben ze een plek waar mensen het Evangelie van Jezus continue kunnen horen, hoeven Vukasin en Sara niet langer het geld voor hun eigen levensonderhoud in de huur van het veldje te stoppen maar kunnen ze huur gaan vragen en bouwen aan een stabieler leven. Het is een waardevolle investering met voor hen een hoog rendement. 

Doe met ons mee! 

Om het veld te kunnen kopen is €18.000 nodig. Voor hun is dat onmogelijk maar voor ons – samen – is dat haalbaar. Help je mee om Vukasin en Sara deze enorme stap voorwaarts te zetten in hun missie om Jezus naam, Zijn Evangelie te verkondigen in Montenegro?

IK DOE MEE

Hoever zijn wel al?

56%

progressbar wordt 1x per week ge-update