Ben jij in voor een avontuurlijke reis naar Grenoble? Met NXM Tournée Olympique willen wij verder bouwen op de plek waar het vorig jaar begon. Deze outreach zal een reis zijn van 10 prachtige dagen. Op 14,15 en 16 juli hebben we een vette voorbereidingsconferentie in Parijs samen met onze partner Youth With A Mission. Vervolgens zullen wij verder reizen naar Grenoble waar we van  17 t/m 24 juli verblijven voor een intensieve sportweek. Samen met het team zullen we veel sporten, veel delen en samen een onvergetelijk avontuur beleven.

In Grenoble werken we samen met de organisatie Sport et Foi (vertaling: sport en geloof). Deze organisatie werkt op verschillende plekken in Frankrijk met als doel om sporters te bereiken met het evangelie. In verschillende steden hebben zij teams die verantwoordelijk zijn voor die stad en daar verschillende sportactiviteiten hebben. Vorig jaar mocht ons team hen bemoedigen en samen met hen optrekken en ook dit jaar is dat ons verlangen. Samen optrekken en door te sporten in contact te komen met de buurt en hier Jezus liefde delen.

Deze outreach is een Sportcommunity outreach. We hopen namelijk door het gedachtegoed van een Sportcommunity met ze te delen, ze meer praktische tools te geven hoe ze het evangelie kunnen delen. Denk hierbij aan de Bijbelse principes die je kan verwerken in een pauzestukje (mini preek op het sportveld) of tools op welke manier je jonge mensen discipelt. We gaan dit vooral ook in de praktijk met ze delen door het te laten zien op het sportveld! Deze outreach is vooral gefocust op de sporten Voetbal, Basketbal & Volleybal!

Kortom deze outreach is de kans voor jou om uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen, intensief op te trekken met je team, je geloof herontdekken en genieten van fanatiek sporten. Dus, kom in beweging en ga mee!

Details:

Locatie: Grenoble

Data:

14 – 16 juli voorbereidingsconferentie in Parijs

17 – 24 juli outreachfase in Grenoble

Prijs: €935*

*De projectprijs wordt vak opgehaald met je team door sponsoracties, individuele bijdrages etc. Voor 1 juli dient het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn.

Deze outreach zit vol, je kunt je niet meer aanmelden.