Voor talentvolle sporters zowel jong als oud is sporten naast een grote passie ook een levensbepalend ritme. Prestatie en competitie krijgen meer lading en training, voeding en rust bepalen je dag. Je krijgt te maken met verwachtingen van jezelf en van anderen. Next Move Sports Chaplaincy helpt sporters om in dit alles balans te houden. Balans tussen passie en prestatie maar denk ook aan harmonie in relaties en evenwicht in de vreugde én afhankelijk naar God.

Om sporters te kunnen ondersteunen zijn er een aantal activiteiten ontwikkeld waar sporters onderdeel van kunnen zijn. Ben jij of ken jij een sporter die zoekende is naar hoe passie en prestatie samen kunnen gaan en hoe God van jouw geniet als je sport kijk dan of een van de onderstaande activiteiten bij je past of neem contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we jouw verder kunnen helpen.

In onderstaand interview legt Andrea uit waarom het belangrijk is voor een (top) sporter om Chaplaincy te ontvangen.

Onderdelen Next Move Sports Chaplaincy

De Training voor sporters die zich afvragen hoe ze hun geloof mogen en kunnen vormgeven in hun sportcommunity.

De resource pagina van Next Move Sports Chaplaincy. Hier willen we graag onze kennis over sport en geloof met jullie delen.

We zien dat op jonge talenten veel afkomt. De sport speelt een grote rol in hun leven en ook in dat van hun gezin. Wij willen ouders hierin graag ondersteunen.