Ben jij die sporter die zich afvraagt hoe sport en geloof samen gaan? Vind jij het lastig om je als christen staande te houden in de sportwereld maar is sport tegelijkertijd voor jou van levensbelang?  Ben jij het liefst in het gezelschap van sporters maar vind je het lastig om uit te leggen waar je als christen voor staat? Dan organiseert Next Move de training die jij niet mag missen!

Met Next Move komen we veel sporters tegen die zich afvragen hoe men hun geloof handen en voeten kan geven in de sportwereld. In de ‘Make Sport Your Ministry’ training willen we je daarom laten zien hoe God naar sport kijkt en wat dit voor impact kan hebben op de plek waar jij sport. Daarnaast leren we je skills die je kunt gebruiken in het contact met andere sporters. Al met al een te gekke training vol inspiratie, ontmoeting en uitdaging. Het is ons verlangen dat elke christelijke sporter kan sporten tot eer van God!

Hoe gaat dit in z’n werk?

De training zal fysiek plaatsvinden op zaterdag 23 september. Tijdens deze dag gaan we kijken naar wat de bijbel te zeggen heeft over sport, over geloof en over sport en geloof samen. we kijken naar hoe Jezus zijn discipelen leerde wat het betekent om een volgeling van Hem te zijn, en van daaruit gaan we met elkaar de vertaalslag maken naar wat dat betekent voor jouw plek in de sportwereld.

We beseffen dat elke sport z’n eigen cultuur heeft en daarom nemen we de tijd om de geleerde theorie toe te passen op jouw sportomgeving. Ook leren we je een aantal skills die je helpen om je geloof duidelijk en vol passie te delen. Naast de kennis en know-how die wij je aanreiken, is het contact met andere christelijke sporters die hetzelfde verlangen hebben misschien nog wel belangrijker. Je staat er niet alleen voor en we gaan elkaar aanmoedigen om met kracht onze plek in de sportwereld in te nemen.


Praktische info

Wanneer:
Zaterdag 23 september: 10:00-18:00

Waar:
Locatie nog nader te bepalen. (mogelijk Zwolle en/of Groningen)

Prijs
€35,- p.p.