In Nederland doen meer dan 8 miljoen mensen van alle leeftijden en culturen wekelijks aan sport. Elke week komen ze samen om met elkaar te genieten van sport. Tijdens en na het sporten ontstaan diepe vriendschappen. Dit is de verbindende kracht van sport!

Next Move wil dat al deze 8 miljoen mensen de mogelijkheid krijgen om zich te verbinden aan Jezus. Wij zien dat wanneer we de kracht van het evangelie kunnen verbinden aan de kracht van sport dit impact heeft op de hele samenleving. Daarom trainen en begeleiden we christenen die op verschillende manieren onderdeel zijn van de sportwereld. Zodat zij de handen en voeten van Jezus zijn op hun sportplek.

Een Sportzondag in jouw kerk.

Door Sportzondagen te organiseren in kerken in heel Nederland bied Next Move alle christelijk sporters, van camping sporters tot sport professionals, de kans om de kracht van sport en geloof te ervaren. Samen met jou/jullie organiseert Next Move graag een sportzondag voor jou/jullie kerk, jeugdgroep of huiskring.

Een sportzondag kan op veel verschillende manieren worden vorm gegeven. Medewerkers van Next Move zijn beschikbaar om in uw gemeente te spreken over hoe sport en geloof samen gaan en wat het betekent om als christen door God geplaatst te zijn in een sportomgeving. Ook delen we graag over de mogelijkheden die er zijn voor sporters om te groeien in hun geloof. Er is nog veel meer mogelijk zodat we er echt een sportzondag van kunnen maken. Iedereen kan bijvoorbeeld zijn favoriete sportshirt aan doen we kunnen sport en spel activiteiten voor, na of tijdens de dienst organiseren. Tijdens grotere sportevenementen (zoals het EK voetbal) kan er ook gekeken worden naar de wedstrijden op een groot scherm in de kerk.

Wil jij dat de sportzondag ook naar jouw gemeente komt? Vul dan het interesseformulier in zodat we met je in gesprek kunnen gaan over de mogelijkheden.

Global Sports Sunday
De Sportzondagen die Next Move organiseert zijn onderdeel van een wereldwijde beweging van sportministry organisatie die door middel van deze dag een brug willen slaan tussen de sportwereld en de kerk. Voor meer info hierover kunt kijken op de internationale website. www.globalsportssunday.com