Word vriend van Next Move
voor €7 in de maand

en help ons mee om dáár te bewegen waar sport en geloof samenkomen

Wij vinden het leuk om, als je vriend, jou ook een cadeau te geven waar wij enthousiast van worden! Het wordt nog beter, want je mag zelf kiezen uit deze twee boeken:

  • Een voorbestelling van het boek: Sportcommunity – kerk in de wijk (voorjaar 2022)
  • Een voorbestelling van het boek: Ontdek een gezond leven met God – 30 dagen aan de slag met geest, ziel en lichaam (voorjaar 2022)

Een boek voor vrouwen die het verlangen hebben om gezonder te leven en God in deze zoektocht willen betrekken. Dit 30 dagen dagboek helpt je te ontdekken dat gezond leven niet alleen om ons lichaam gaat, maar ook over onze geest en ziel.

Dit boek staat boordevol inspirerende verhalen van Sportcommunity’s uit de hele wereld, een verfrissende Bijbelse onderbouwing van discipelschap en sport én praktische handvatten om samen aan de slag te gaan.

LET OP: Via onderstaand formulier machtig je Next Move om een t bedrag te incasseren. Zorg dat je bij het project aangeeft dat het om ‘Vrienden van Next Move’ gaat en dat je gift maandelijks is. Op de volgende pagina kan je aangeven welk cadeau je wilt ontvangen. Bedankt voor je steun!

Bedrag
(nb: De giften voor het missionaire werk van Next Move gaan via de stichting Next Move Ministries. Betalingen voor outreaches, events en producten zijn geen giften. Deze gaan via Next Move Outreaches)