“Mijn verlangen is dat elke jongere het avontuur met Jezus aangaat en Hem gaat volgen.”

Als sportliefhebber en communityleider ben ik wekelijks betrokken bij de ontmoeting met kinderen en tieners in de Korrewegwijk in Groningen. Met een team vormen we een gemeenschap waarin we Jezus beter willen leren kennen, middenin onze multiculturele wijk. Samen organiseren we sportactiviteiten; bouwen we aan relaties en delen we ons leven en geloof.  Als trainer en coach van sportcommunity’s ben ik betrokken bij het opstarten en begeleiden van community’s in Nederland en wereldwijd.

Samen met collega’s van Next Move en soortgelijke organisaties wil ik kerken en mensen trainen. Dit doe ik door samen te bouwen aan de relatie met Jezus en te ontdekken wat God gegeven heeft aan persoonlijke gaven en talenten. Zo kun jij gecoacht je plek innemen in de wereld van sport en geloof. 

Met Anja en onze vier kinderen zijn we een gezin op missie. We zijn onderdeel van de pioniersgemeente Het Pand en vanuit een kernteam zetten we ons in bij de lunchvieringen en ontwikkeling van de gemeenschap.  Wil je betrokken zijn bij onze missie? Laat het ons weten met een bericht naar: franjaopmissie@gmail.com