Mijn naam is Reinder, ik ben 25 jaar en heb een grote passie voor zaal- en veldvoetbal. Bij Next Move mag ik deze passie combineren met het bouwen aan Gods Koninkrijk. Hierin vind ik het supermooi om door middel van sport de verbinding met elkaar te ervaren en hierin Gods liefde voor alle mensen te delen.

Zelf mocht ik heel erg groeien in mijn persoonlijke relatie met Jezus door middel van een sportcommunity en door een aantal outreaches naar het buitenland. In februari 2022 mocht ik samen met een collega naar Egypte om sportcommunity-training te geven aan lokale kerken en organisaties. Hier was het voor mij een hele nieuwe ervaring dat we voorzichtig moesten zijn in het uitdragen van ons geloof. Zo was het een aantal momenten spannend toen we naar het zuiden van Egypte gingen. De leiders aan wie we de training mochten geven waren heel dankbaar voor wat zij mochten ontvangen. De training was namelijk heel praktisch en leerde hun hoe zij jongeren uit de kerk kunnen discipelen en hoe zij door middel van sport het evangelie kunnen delen in de wijken waarin zij zich bewegen. Daarnaast mocht ik afgelopen zomer ook twee jongeren uit mijn kerk meenemen naar de sportweek van sportcommunity Overstag in de wijk Lewenborg in Groningen. Hier ben ik zelf inmiddels al twee jaar lid. Door deze sportweek mochten zij ook een stuk dichter naar Jezus groeien. Hoe mooi is dat!?

Bij Next Move ga ik mij bezighouden met de internationale relaties. We zijn met verschillende partners over de hele wereld bezig om het evangelie door middel van sport en spel te delen. Hierbij kunnen we veel van elkaar leren en elkaar helpen en bemoedigen. Zo geven wij sportcommunity-trainingen en organiseren wij outreaches naar verschillende plekken in de wereld om onze partners te helpen bij het verkondigen van het evangelie door middel van sport en spel. Daarnaast ga ik mij met het voetbalnetwerk bezighouden. We willen samen als voetballers met elkaar optrekken zodat we elkaar kunnen bemoedigen en dichter naar Jezus kunnen groeien. We geloven dat elke christelijke voetballer een licht mag zijn in zijn of haar voetbalclub.

Wil je met mij meebouwen aan het werk dat ik mag doen binnen Gods Koninkrijk? Dat kan door (maandelijks) een gift over te maken via onderstaande button. Enorm bedankt!