Op Sportkampen komen tieners uit het hele land en ze trainen voor één week in één van de vier sporten. Joris (16 jaar) uit Assen is een echte volleyballer. Het is dan ook niet gek dat hij ook op Sportkampen koos voor volleybal. We vroegen hem hoe hij de week heeft ervaren!

Tijdens Sportkampen had ik de kans om te sporten en te chillen met coaches die veel wisten over de volleybal, maar ook over hoe het geloof ons kan helpen om betere mensen te worden. Het was sick om te zien hoe zij hun eigen geloof gebruikten en hun levenservaring met ons deelden.”

“Door de gesprekken en activiteiten tijdens Sportkampen heb ik meer geleerd over wat het betekent om christen te zijn en hoe ik dat kan toepassen in mijn dagelijkse leven. En nu ik thuis ben, kan ik die lessen gebruiken en mijn relatie met Jezus verder opbouwen.”

“Ik kan niet wachten tot de volgende Sportkampen beginnen! Ik verheug me erop om weer nieuwe vrienden te maken en meer te leren over hoe we ons geloof kunnen gebruiken in onze sport en onze levens. Dus als je ooit de kans krijgt om mee te doen aan Sportkampen, zou ik zeggen: ga ervoor! Het is echt een life-changing ervaring!”