Ben jij iemand die graag in de cijfers duikt?  Heb jij een sterk analytisch denkvermogen en een proactieve houding? Is het daarnaast je droom dat het evangelie van Jezus steeds meer harten raakt en dat steeds meer mensen met God gaan leven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw profiel 

Je werkt graag zelfstandig en gestructureerd, maar je kunt ook goed samenwerken met anderen. Jij bent in staat om in een organisatie waar van alles gebeurt flexibel te werk te gaan. Je staat graag klaar voor de financiële vragen van anderen en hebt oog voor detail. 
 Binnen Next Move ga je bezig met de algemene financiën en word je het aanspreekpunt voor collega’s. We vragen van je dat je HBO werk- en denkniveau of relevante werkervaring hebt.

Wat bieden wij 

Een inspirerende werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt om je talenten en expertise op het gebied van financiën in te zetten. Dit gebeurt in een omgeving van gelijkgestemde mensen waar God en sporters centraal staan. 

Deze functie zou je naast je baan op vrijwillige basis kunnen uitvoeren, maar er is nog een mogelijkheid: bij Next Move werken we op basis van persoonlijke fondswerving. Dan is het belangrijk dat je een achterban (familie, vrienden, gemeente) hebt die gelooft in wat jij doet en bereid is om je hier (financieel) in te steunen. We geven je daarbij persoonlijke coaching en we voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor elkaars financiën.  

Het kantoor in Groningen is de plek waar vanuit we onze missie van geloof en sport uitleven. Bouw jij mee aan deze beweging? Solliciteer nu door een mail te sturen naar info@nextmove.nl

Een paar dingen nog:

  • Voor de fondswerving van de organisatie zijn we als medewerkers grotendeels zelf verantwoordelijk. Praktisch  betekent dit dat je voor je salaris eerst zelf donateurs zoekt. Positief bij-effect hiervan is dat je een groep mensen om je heen hebt die jou persoonlijk kennen en die betrokken zijn bij je werk. In het kennismakingsgesprek gaan we hier verder op in.
  • Next Move heeft momenteel 1 vestiging in Groningen. Op de langere termijn willen we groeien naar meer kantoor(ruimtes) door het land verspreid. Wat ons betreft hoef je dus niet in Groningen of omstreken te wonen maar  je dient wel bereid te zijn om minimaal 1 dag per week naar kantoor te komen.