FaceOff begon als een sportcommunity binnen de Stadskerk waarin wij wekelijks sporten met kinderen en jongeren in Vinkhuizen. Dit is de afgelopen 12,5 jaar gegroeid waardoor we ook sporten in Paddepoel en Reitdiep. Behalve het sporten met kinderen en tieners, zijn er ook nieuwe onderdelen bij FaceOff ontstaan. Zo word er elke donderdag een sportief programma aangeboden voor vrouwen door BodyFit waarin geest, ziel en lichaam getraind worden. Vanuit Connect is er wekelijks contact met mensen in de wijk om er voor hun te zijn, koffie en thee te drinken en activiteiten te organiseren voor mensen uit de wijken om onze kerk heen. Ten slotte hebben we ook nog Discgolf waar wekelijks discgolf wordt gespeeld om met mensen te sporten en contact te hebben.

Bij FaceOff draait het om discipelschap. Mensen die andere mensen helpen om verder te groeien in hun relatie met Jezus. Hiervoor gebruiken we het middel sport, om verschillende leeftijdsgroepen binnen en buiten de kerk met elkaar in contact te laten komen, zodat er onderlinge relaties ontstaan.

De naam FaceOff is om de volgende twee redenen gekozen:

  • FaceOff is het begin en een nieuw begin tijdens een ijshockeywedstrijd. Wij willen mensen de kans geven om (opnieuw) te beginnen met God in hun leven.
  • FaceOff is vrij vertaald je masker afdoen. Wij willen mensen laten zien wie wij werkelijk zijn door ons kwetsbaar op te stellen en Jezus te laten zien vanuit ons eigen leven.

Meer weten? Kijk op de instagrampagina!