Ben jij in voor een avontuurlijke reis naar Zweden? In augustus 2022 gaan we naar dit land met haar schitterende natuur. We gaan op outreach naar Kil, een klein plaatsje boven Karlstad. 

Bij de outreach gaan we Arend Jan en Esther Poelarends dienen in hun sportcommunity. Zij zijn daar hun roeping aan het volgen om Gods koninkrijk te bouwen door middel van pionieren, huiskerken oprichten en relaties bouwen met kerken. Met maximaal 12 sporters gaan we hen bekrachtigen in hun bediening. We willen voortbouwen op het werk in de sportcommunity van dit jaar en Arend Jan en Esther daarin tot zegen zijn. 

Lokale partners: 
Arend Jan en Esther zijn een echtpaar en ouders van 4 kinderen. Arend Jan is jarenlang sportdocent geweest en Esther kapster. Ook waren zij beiden betrokken bij Komunity, de sportcommunity in Hoogezand. Als je hen een beetje kent weet je dat Scandinavië al jaren de richting was waar Arend Jan en Esther naar toe zouden gaan. Voor hen was en is het duidelijk een roeping van God om daar op missie te gaan en mensen Jezus te laten zien. Sport is daarin een belangrijke factor voor hen beiden. Begin 2021 werd deze droom werkelijkheid en emigreerden het gezin naar Kil. 

De outreach: 
Vrijdag 19 augustus zal het team naar Kil reizen met de auto en nachtboot. Het weekend zal vooral bestaan uit voorbereiding op de sportweek. In het weekend zal je de lokale partners beter leren kennen en zal er genoeg tijd zijn om de omgeving te bekijken. Tijdens de sportweek zal er intensief gesport worden op het sportveld. Voor de mensen in Zweden zal het een herhaling zijn van vorig jaar toen ze kennis maakten met het concept van een sportweek. Tijdens het sporten gaan er momenten gecreëerd worden waarin er een getuigenis gedeeld kan worden en waar het gesprek aangegaan kan worden over Jezus. Het laatste weekend zal vooral bestaan uit terugblikken, verhalen delen en de terugreis. 

Details
– Locatie: Kil (Zweden)
– Data: 19 – 28 augustus
– Projectprijs met 12 personen: €8000 (uitgaande van 12 deelnemers)* (meer) 
– Voorbereiding is op locatie in Zweden

*Het team projectprijs wordt gezamenlijk gedragen. Bijvoorbeeld door sponsoracties, individuele bijdrage etc. Voor dat de outreach aanvangt dient het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn

Deze outreach is vol, je kan je niet meer aanmelden.