Ben jij in voor een avontuurlijke reis naar Zweden? In augustus 2023 gaan we naar dit land met haar schitterende natuur. We gaan op outreach naar Kil, een klein plaatsje boven Karlstad. 

Bij de outreach gaan we de plaatselijke kerk dienen in hun sportcommunity. Arend Jan en Esther Poelarends zijn in Kil jarenlang zendeling geweest en hebben daar een sportcommunity gestart. Met maximaal gaan we de lokale kerk waar ze in geïnvesteerd hebben zegenen met een sportweek.

Lokale partners: 
Arend Jan en Esther zijn een echtpaar en ouders van 4 kinderen. In 2021 zijn ze geëmigreerd naar Kil in Zweden om daar de lokale kerk te zegenen met een sportcommunity. Ze zijn een sportcommunity gestart en dit jaar wordt het derde jaar dat we de kerk in Kil mogen zegenen met een sportteam. Het is het jaarlijkse hoogtepunt voor de kerk en de wijk!  

De outreach: 
Vrijdag 18 augustus zal het team naar Kil reizen met de auto. Arend Jan en Esther zullen projectleider zijn en gaan zelf ook mee op deze outreach. Het weekend zal vooral bestaan uit voorbereiding op de sportweek. In het weekend zal je de lokale partners beter leren kennen en zal er genoeg tijd zijn om de omgeving te bekijken. Tijdens de sportweek zal er intensief gesport worden op het sportveld. Voor de mensen in Zweden zal het een herhaling zijn van afgelopen twee jaren toen ze kennis maakten met het concept van een sportweek. Tijdens het sporten gaan er momenten gecreëerd worden waarin er een getuigenis gedeeld kan worden en waar het gesprek aangegaan kan worden over Jezus. Het laatste weekend zal vooral bestaan uit terugblikken, verhalen delen en de terugreis. 

Details
– Locatie: Kil (Zweden)
– Data: 18 – 27 augustus
– Projectprijs met 12 personen: €8700 (uitgaande van 12 deelnemers)* (meer) 
– Voorbereiding is op locatie in Zweden

*Het team projectprijs wordt gezamenlijk gedragen. Bijvoorbeeld door sponsoracties, individuele bijdrage etc. Voor dat de outreach aanvangt dient het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn