Ons verlangen is dat elke tiener Jezus liefde ontdekt! Sportkampen is een plek waar elk jaar ruim 120 tieners dat mogen ervaren. Sportkampen is de plek waar elke tiener zich geliefd mag voelen, soms voor het eerst! We horen van ouders dat ze hun tiener positief hebben zien veranderen door Sportkampen. Wat één week met Jezus niet teweeg kan brengen!

Helaas hebben veel bedrijven en christelijke organisaties in Nederland te lijden onder de stijgende prijzen, zo ook Next Move. Elk jaar was het al een uitdaging om alle eindjes aan elkaar te knopen, maar vanwege de stijgende kosten van de afgelopen tijd is er nu nog een tekort op de begroting van €5000,-. Het bestaan van Sportkampen staat daarom op spanning.

Hierdoor zijn we ook genoodzaakt om een hogere prijs vragen voor de deelname aan Sportkampen. Alleen ouders met een grote portemonnee kunnen hun kinderen nog naar Sportkampen sturen. Maar wij willen tieners uit elke laag van de samenleving bereiken met Jezus liefde!

Daarom zijn we op zoek naar kerken, ondernemers en investeerders die Sportkampen financieel willen ondersteunen. Dit kan door bijvoorbeeld de kosten van Sportkampen voor één of meerdere tieners te betalen. U kunt ook direct aan ons doneren, zodat we meer tieners kunnen meenemen en de prijs in de toekomst laag kunnen houden. Verschillende kerkelijke gemeentes hebben al eens een collecte georganiseerd voor Sportkampen. Wij zijn hier super blij mee!

Helpt u ons verder? Door uw bijdrage kan Sportkampen blijvend investeren in de nieuwe generatie!