We hebben er lang van gedroomd en nu is het eindelijk zover: we gaan mountainbiken op Sportkampen! Dus als je van fietsen houdt, moet je hier zeker bij zijn!

Onder begeleiding van de ploegleiders ga je toeren, trainen en vooral heel veel plezier maken in het mooie Twente. We zorgen voor een afwisselend programma waarbij sporten centraal staat en er is ook veel ruimte om te groeien in je relatie met Jezus.

Korting op de basisprijs
Omdat de kosten voor het organiseren van deze sport wat lager zijn krijg je €50 korting op de basisprijs. Je betaalt dus €375 als je je vóór 31 december aanmeldt, daarna is het €400.

Je eigen fiets mee
Er is natuurlijk niks fijner dan fietsen op jouw eigen mountainbike! Dus als je deze meeneemt naar Sportkampen krijg je nog een extra korting van €70. Met je eigen fiets betaal je maar €305 als je je vóór 31 december aanmeldt. Meld je je na die tijd aan dan kost het kamp €330.

Let op! Ben jij meer van het veldrijden of van het wielrennen? Vermeld dit op het aanmeldformulier, dan kijken wij of we het programma meer kunnen aansluiten op jouw fiets interesse.

Ik wil me aanmelden!