Wist jij dat er wekelijks 1,2 miljoen leden van de KNVB ruim 33.000 wedstrijden bij zo’n 3000 verenigingen spelen? Voetbal is een ontzettend grote sport in Nederland en wij als voetbal netwerk willen jou als speler/ speelster helpen om de liefde van God te brengen in de voetbalwereld. Dus ben jij een voetballer of voetbalster die heel graag iets met zijn of haar geloof wil doen en tegelijk van voetbal houdt? Dan ben jij bij ons netwerk helemaal op de juiste plek.

We gaan elk jaar naar verschillende plekken in Europa (outreaches), houden nationale toernooien, geven persoonlijke coaching en hebben netwerkavonden.

EK FUTSAL 2022 PROJECT

Meet the team

Reinder de Haan

Ik ben Reinder de Jong, 25 jaren jong en woon in Groningen. Ik heb een grote passie voor zaal- en veldvoetbal. Ik werk sinds 2021 bij Next Move. Hierin vind ik het supermooi om door middel van sport verbinding met elkaar te ervaren. Tot snel!

Bente de Roode

Ik ben Bente de Roode. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Enschede. Sinds afgelopen seizoen ben ik weliswaar gestopt met voetbal bij een club maar ik blijf een voetballiefhebber! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten

Noah Witte
vrijwilliger

Ik ben Noah Witte, 20 jaar en ik woon in Groningen. Ik voetbal in een vriendenteam. Voetbal en Jezus zijn de 2 dingen waar ik het meeste plezier uit haal. Ik zie er erg naar uit om meer mensen te ontmoeten met dezelfde passie!