In Europa werken we samen met een breed scala aan sportmissie organisaties en -bewegingen die voor het overgrote deel verbonden zijn aan de European Christian Sports Union (ECSU). Een krachtige en open netwerk waarin over de landsgrenzen heen sterk wordt samengewerkt en waarbinnen tegelijk elke organisatie helemaal zijn eigen identiteit heeft en behoudt. We hebben het gemeenschappelijke DNA en de missie om de sportwereld te bereiken met het Evangelie van Jezus.

De ECSU (en haar partners) bieden verschillende events en stageplekken waar we vanuit Next Move aandacht aan geven. We bieden je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van het aanbod en op die manier ook internationaal onderdeel te zijn van de sport missie.

Aankomend event


ECSU Gathering 2019

De ECSU Gathering is een 3 daags event waarbij partners vanuit heel Europa bij elkaar komen. Het vindt dit jaar plaats in Altenkirch (Duitsland) op 16 – 19 mei en het is een bijzondere editie! De ECSU bestaat namelijk 30 jaar. Het is een super kans om kennis te maken met het netwerk, de mensen en alle kennis en ervaring die hier voor het oprapen ligt je eigen te maken. Door het hele weekend heen zijn er workshops, diensten en is er veel ruimte om te sporten en te connecten.

Vanuit Next Move hebben we 30 plekken gereserveerd en jij mag met ons mee. Het weekend kost €130 dat is inclusief overnachting (bungalows met stapelbedden), de conferentie en eten. Next Move zorgt voor het vervoer. Meld je wel voor 20 februari aan!

MELD JE AAN


ECSU Multiply

Twee weken lang training in de adembenemende alpen van Bobio Pelice; twee weken lang al sportend het evangelie delen.

Vanuit de ECSU, ons Europese netwerk, bieden we een geweldige kans aan om helemaal ondergedompeld te worden in sportministry-gedachtegoed. We willen investeren in een nieuwe generatie leiders die sport gebruiken tot eer van God. Daarom is deze training speciaal opgezet om jonge leiders van tussen de 18 en 25 jaar hierin te ontwikkelen.

Wat houdt dit in?

Eerst ontvang je, samen met andere Europese jonge leiders, in twee weken training in de grondbeginselen van sportministry. Hierna ga je het geleerde twee weken lang in de praktijk brengen in twee verschillende landen en contexten. Na dit avontuur kom je nog een paar dagen terug in de Italiaanse bergen voor een debrief en ga je met een rugzak vol ervaringen en lessen terug: klaar om je plek in te nemen!

In 2019 vindt de training plaats van 1 juli tot 26 juli. De kosten zijn €850,00. (incl. vlucht, accommodatie en eten, voor meer info zie de flyer)

MELD JE AAN