Misschien herken jij het volgende ook wel. Soms komt er een kans, een golf voorbij, die je niet kan laten gaan. Je kan niet helemaal uitleggen waarom, maar je weet het zeker, deze golf moet ik pakken. Wij hebben veel te danken aan ons partnership met Next Move.

Vanuit het starten van een sportcommunity in mijn eigen wijk en het samenwerken met de mensen van met name team sportcommunity’s, is bij ons in Hoogezand iets moois gebeurd.

Het pakken van de golf: sportcommunity, als tool om discipelschap mee vorm te geven, heeft ertoe geleid dat wij onze roeping, om recht te doen aan de mensen in Hoogezand vorm kunnen geven. Sterker nog, het is meer dan alleen een sportcommunity geworden.

We zijn sinds 2018 een eigen weg ingeslagen. KOMunity is de stichting in Hoogezand die mensen mee wil nemen in een beweging naar Jezus. We willen recht doen door alle mensen welKOM te heten in wat wij doen. Door God te betrekken in ons eigen leven, omkijken naar elkaar en erop uit gaan met het Goede Nieuws. 

Inmiddels bieden wij naast sport ook onderwijs begeleiding aan. Voor dit alles blijven wij betrokken met relevante partners die aan het mee surfen zijn op de golf van gerechtigheid die door de wereld en dus ook door Nederland gaat. Zoals ik al zei, we hebben veel te danken aan onze samenwerking met Next Move.

Site: komunity.nl  
insta: komunityhoogezand