Door middel van sport en spel brengt SportQuest in België jongeren samen en bouwt duurzame relaties op met hen. Deze relaties geven dan de mogelijkheid om de rijkdom van het geloof met de jongeren te delen. 

SportQuest gaat niet enkel om sport, het gaat om het bouwen aan Gods Koninkrijk. Door Gods kracht en genade komen jongeren tot geloof en worden gemeenten bemoedigd en opgebouwd. Sport is dé taal, jongeren de doelgroep, gemeenten de sleutel, en relaties de noodzaak! Het werkt allemaal samen om te komen tot het doel: discipelen maken van Jezus Christus.

Next Move heeft een partnerschap met SportQuest, daarom brengen we graag een paar van hun activiteiten onder jullie aandacht waar je aan mee kan doen!

Aankomende events


Summer Classic | 5-5 voetbal

Outdoor voetbaltoernooi op 1 mei in Gent. Teams bestaan uit minimaal 5 spelers (5 tegen 5). De kosten zijn €50,00 per team (€30,00 voor een team + scheidsrechter). Voor meer info kun je mailen met Kevin Verstraeten.


5th Quater Invitational

Basketbal toernooi op 30 mei in Leuven. Teams bestaan uit minimaal 5 spelers (5 tegen 5). De kosten zijn €75,00 per team (€50 voor een team + scheidsrechter). Voor meer info kun je mailen naar Meghan Bass.


Zomerproject

Een SportQuest zomerproject is een soort outreach in België. Na een 5-daags trainingevent vol workshops, teambuilding, geestelijk verdieping en voorbereiding volgen 2 weken van actie! In sportspecfieke groepen ga je naar plaatselijke gemeente om hen te helpen de jongeren in hun omgeving te bereiken. In de ochtend is er bijbelstudie en voorbereiding en sommige gemeentes hebben ook een speciaal programma voor de lokale jeugd in de ochtend. In de namiddag ga je naar het sportterrein waar jij en je team de jongeren ontmoeten. Vette kans dus om onze Zuider buren te helpen bij de missie om discipelen te maken! Meer info en aanmelden