19-22 Oktober 2023

RAISE UP AN ARMY

Raise Up an Army: Het ultieme event in Normandië!

Als onderdeel van het leiderstraject organiseert Next Move een evenement in Normandië dat je niet mag missen. Ook wanneer je geen onderdeel bent van het leiderstraject kun je hieraan deelnemen.

De focus ligt tijdens dit event op het maken van discipelen door te inspireren en je licht te laten zien in de wereld.

Ben jij klaar om impact te hebben in deze wereld? Wil je leren hoe je anderen kunt inspireren? Dan is RAISE UP AN ARMY hét event dat je niet mag missen!

Onze sprekers delen hun inzichten en expertise over diverse onderwerpen, ze laten zich hierbij inspireren door de lessen over onder andere leiderschap die Petrus ons in de bijbel leert. Tijdens dit event krijg je de kans om te leren en daarnaast contact te leggen met andere leiders enje netwerk uit te breiden.

We gaan terug in de geschiedenis en nemen je mee naar de invasie in Normandië. We kruipen in de huid van een 19-jarige Amerikaanse soldaat en zoeken uit wat hem beweegt om mee te helpen bij de bevrijding van Europa. Samen ontdekken we welke krachtige Bijbelse lessen we kunnen leren uit de hulp van zoveel Amerikanen bij deze invasie. Dit doen we aan de hand van Petrus. Hoe kwam hij tot geloof en wat maakte dit in hem los? Ontdek hoe je deze lessen kunt toepassen in je eigen leven. Ons programma is zo samengesteld dat het een onvergetelijke ervaring wordt, vol van plezier, avontuur en inspiratie.

Het evenement begint op 19 oktober 2023 om 12:00 uur en eindigt op 22 oktober 2023. De gestelde prijs is inclusief accommodatie, maaltijden en alle activiteiten. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je erbij bent!

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in Normandië!

Praktische informatie

Plaats: Normandië

Prijs: € 445,-

  • Wanneer je een auto meeneemt ontvang je €50,- korting, Op dit moment hebben we genoeg auto’s, maar mocht je een auto hebben, horen we dat graag.
  • Je aanmelding is onder voorbehoud van beschikbaarheid

Betaling gaat per factuur.