Wat was het gaaf afgelopen zomer! De start na de start van onze sportcommunity Overstag in Lewenborg, Groningen mochten we al de 2e outreach houden.

Met viertien mooie teamleden (plus een hoop bonus teamleden) uit verschillende plekken in Nederland hebben we in de warmste week van het jaar een prachtig programma neergezet. Misschien heb je via sociale media de getuigenissen wel ergens gelezen van teamleden of van jongeren uit de wijk. Ook dit jaar willen we weer een prachtige week neerzetten. Waarin we verlangen dat jij mag groeien in je relatie met Jezus.

Het verlangen van Rianne en Isaäc voor deze Outreach is om de sportcommunity weer een boost te geven. “We willen graag in verder contact komen met kinderen en tieners uit de wijk, zodat we met ze kunnen sporten, we een relatie met ze kunnen opbouwen en ze kunnen vertellen wie Jezus is!” De Outreach is hier ideaal voor. Door een week lang aanwezig te zijn met leuke sportactiviteiten in de wijk kunnen kinderen en tieners kennismaken met Overstag en met Jezus!

Kun je voetballen, volleyballen, dansen, basketballen, of heb je gewoon passie voor kinderen en tieners? Schrijf je dan in en kom Overstag helpen om weer een prachtige zomerweek neer te zetten!

Details

  • Zomerweek: 20 tot en met 27 augustus
  • Locatie: Groningen, in de wijk Lewenborg
  • Kosten: € 109,- (meer)