Het is weer zover! De vijfde zomer outreach in Groningen. En dit keer zijn we op 2 locaties! Al vier jaar lang zijn we als team bezig in de wijk Lewenborg en vorig jaar heeft God voorzien in ons verlangen en is Beijum daarbij gekomen. Het is gaaf om te zien dat er mooie relaties ontstaan en dat God echt aan het werk is! Daarom is er nu ook weer een sportweek waarin we samen willen bouwen aan het koninkrijk van God. Bouw jij mee?

Wil jij jezelf uitdagen om uit te stappen in geloof? Doe dan mee aan de sportweek komende zomervakantie! Een week waarin je jezelf en God beter leert kennen en groeit in geloof. Een week waarin je in de praktijk de liefde en dienstbaarheid van Jezus mag latenzien aan kinderen, tieners, jongeren en volwassenen uit de wijk. Een week waarin sport, spel en gezelligheid wordt ingezet om te verbinden. Een week waarin je in een hecht team optrekt van allemaal mensen met liefde voor Jezus. Kortom wil jij een uitdagende week meemaken om nooit te vergeten? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Hoe ziet zo’n week eruit?

We starten met een voorbereidingsweekend, waarin we elkaar leren kennen.
Daarna gaan we als team 5 dagen met elkaar de wijken Lewenborg en Beijum in. Allereerst starten we elke ochtend (9:15/9:30) met een tijd van ontmoeting, aanbidding en gebed. De rest van de ochtend hebben we teamtijd en bereiden we ons voor op het middagprogramma. Na een gezamenlijke lunch volgt het middagprogramma waarin we in 2 teams actief zijn in beide wijken. Ook ‘s Avonds gaan we de wijken in om te voetballen. Na het avondprogramma volgt er een evaluatie. Gedurende de week slaap je bij een gastgezin uit de wijk samen met een teamlid.

(Als je je aanmeldt verwachten we dat je je de hele week wilt inzetten.)

Details

  • Zomerweek: 24 augustus tot en met 31 augustus
  • Locatie: Groningen, in de wijk Lewenborg en Beijum
  • Kosten: € 125,- of € 100,- zonder shirt (meer)