Hé sporter!


Wat goed dat jij hier bent. We zien er naar uit je tijdens opwekking op onze sportvelden te zien. Je vindt ons op het jongerenterrein naast de grote tent. Kom jij meespelen tot eer en glorie van God?!

Hieronder kun je je aanmelden voor de toernooien

Wij bewegen, samen met andere sporters, richting Jezus!
Iedereen binnen onze beweging heeft iets met sport en connect daarom van nature met andere sporters. Van topsporters tot kinderen op de voetbalveldjes in de wijken we delen op verschillende plekken de kracht van sport en geloof. Benieuwd hoe jij als sporter hier in kan groeien? We vertellen het je graag op onze sportvelden!

Next Move is nog veel meer!

Sportkampen

Ben jij bij het tofste christelijke sportevenement voor tieners van het jaar? Geniet een week lang van kwalitatief goede sporttrainingen, bekende sprekers en natuurlijk hele vette teenparty’s!

Sportcommunity’s

Een Sportcommunity is een groep sportende jongeren met allerlei verschillende achtergronden die elkaar wekelijks ontmoeten op het sportveld in de wijk. Benieuwd hoe jij in jou wijk van betekenis kan zijn? Lees dan snel verder!

Outreaches

Op Outreach in Frankrijk beleef je deze zomer een fantastische week met een fanatiek sportteam. Breng je een plek van vrede in Frankrijk en geef je je geloof een boost. Dit is een week die je niet wilt missen. Kom ook in beweging en ga mee met Tournée Olympique!

Word vriend van Next Move

Nog een manier om mee te doen in de missie is door ons financieel te steunen. We hebben vrienden nodig die ons op deze manier steunen. Dankzij jouw gift kunnen we met meer mensen en op meer plekken het goede nieuws van Jezus delen. Doe je mee? Word ook vriend van Next Move en…

ontvang een boek gratis!