De Olympische spelen in Parijs; het belangrijkste sportfestijn van de wereld. Een plek waar vele sporters van en over dromen. Ook wij als Next Move hebben een Olympische droom: Om te midden van alle sportdrukte een geluid te laten horen van vrede en hoop! Om een geluid te laten horen dat iedereen waardevol is voor Jezus en dat Zijn verhaal goud waard is. Wij willen in 2024, tijdens de olympische spelen, met 300 man naar Frankrijk afreizen om dit geluid te laten horen.

Dit wordt onze grootste outreach tot nu toe en we dagen je uit om onderdeel te worden van NXM Tournée Olympique 2024!

Heb jij een hart voor Jezus, sport en geloof? Dan hebben wij jou nodig. We willen de lokale mensen in Frankrijk ondersteunen in het verspreiden van het evangelie door middel van sport en spel. We willen Gods liefde delen juist ook te midden van de drukte van dit sportfestijn.

Dit avontuur start vandaag al! In 2022 gaan we met twee teams naar Frankrijk. Ben jij een echte pionier? Ga dan mee met deze bijzondere outreach! Je krijgt de unieke kans om de eerste contacten te leggen met de lokale bevolking om zo een goede basis te leggen voor de komende jaren. Het is een unieke kans om te groeien in leiderschap, met de eventuele mogelijkheid om later in dit avontuur je eigen team mee te nemen. Hou je ook van een balletje trappen? Dit jaar hebben we speciaal voor jou ook een voetbal outreach. Is dat niks voor jou? Ga dan mee op de sportcommunity outreach.

Kortom: wil jij uit je comfortzone stappen, intensief optrekken met je team, nieuwe ervaringen opdoen, geloof herontdekken, genieten van fanatiek sporten en onderdeel worden van een heel gaaf avontuur? Geef je dan nu op!

Details: Sportcommunity Outreach

  • Locatie: Villard-Bonnet (dorpje vlakbij de Franse Alpen:)
  • Data: 13 juli t/m 24 juli
  • Prijs per persoon: €940 (meer) 
  • Of verzamel met je team een projectprijs van: € 7520 (uitgaande van 8 teamleden)

Details Voetbal Outreach

  • Locatie: Parijs
  • Data: 15 juli t/m 25 juli
  • Prijs per persoon: € 835 (meer) 
  • Of verzamel met je team een projectprijs van: € 6680 (uitgaande van 8 teamleden)

*De totale projectprijs wordt gezamenlijk bijgedragen door het team. Bijvoorbeeld door sponsoracties, individuele bijdrage etc. Bij meer deelnemers neemt de team projectprijs evenredig toe. Voordat de outreach begint dient het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn.