Zet jij anderen graag in hun kracht? Geniet je ervan als iemand uitblinkt, wanneer je hem/haar ergens in hebt uitgedaagd? Is het je verlangen om een betere leider te zijn, maar mis je een plek om het te beoefenen? Of wil je tijd maken om te ontdekken of jij geschikt bent als leider?

Bij Next Move kun jij vanaf Oktober 2024 het leiderstraject volgen. Wij hebben het verlangen om in jou te investeren zodat jij je leven beter leert te leiden: want iemand die zichzelf goed kan leiden is beter in staat om anderen te leiden.

Door persoonlijke intervisie, leiderstrainingen, een outreach en een te gek leiderschapsevent, leer jij komend jaar jezelf als leider kennen. Je leert welke rol Jezus daarin speelt en hoe je anderen mee kunt nemen in een leven met Hem. Je leert over verschillende stijlen van leiderschap, zelfleiderschap, geestelijk leiderschap en hoe jij je communicatie kunt afstemmen op de persoon tegenover of naast jou. Het hele jaar door krijg je een coach toegewezen die jouw persoonlijke ontwikkeling voor ogen heeft. Persoonlijke ontwikkeling in karakter, geloof en leiderschap.

Ben jij de Next Leader?Het traject kost €250 (exclusief kosten van het Leidersevent)

Geïnteresseerd? Ga dan met ons mee op de ontdekking van jouw leiderschapskills. Meld je aan voor het leiderstraject
The Next Leader!