Je kunt zelf ook Tikva instructeur worden! Hieronder lees je meer informatie over de training en de eerstvolgende trainingsdagen in Zweden en Nederland.

Informatie training
In twee trainingsdagen leer je de visie en de bewegingen van Tikva Stretch & Relax. Je ontvangt een handleiding en toegang tot Youtube filmpjes waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om les te kunnen geven. Na afloop van de training krijg je een test thuisgestuurd, waarin reflectievragen staan en vragen over de bewegingen. Daarnaast mag je een video inleveren waarop te zien is dat jij één persoon een half uur Tikva les geeft. Als je de test en video hebt ingeleverd wordt dit bekeken en krijg je, als het voldoende is, de eerstvolgende netwerkbijeenkomst je Tikva diploma.
Na de training kun je twee verschillende lessen Tikva geven; Tikva Stretch en Tikva Relax.

Tikva Nederland netwerk
Als gediplomeerd Tikva instructeur word je onderdeel van het Tikva Netwerk Nederland, waar alle instructeurs onderdeel van zijn. Als netwerk komen we vier keer per jaar samen (twee keer fysiek en twee keer online). Zo blijven we met elkaar in verbinding. Tijdens de netwerkdagen richten we ons op groei van onze eigen expertise, groei naar elkaar en naar God.  Als instructeur willen graag dat je je best doet om hierbij aanwezig te zijn, omdat we geloven dat we veel van elkaar kunnen leren en elkaar nodig hebben. De ontmoetingen bemoedigen en brengen eenheid in het verlangen wat we allemaal hebben; mensen in de rust bij Jezus brengen.


Tikva training Nederland

De eerstvolgende training is vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023 in Nieuwegein. De kosten zijn: €500 euro.

De training zit op dit moment vol. Als je je aanmeld kom je op de wachtlijst en kun je benaderd worden als er iemand, door omstandigheden, niet meer kan deelnemen.

In het voorjaar van 2024  willen we weer een training plannen.

Heb je nog vragen of wil je op de hoogte gehouden worden? Mail deze dan naar janita@nextmovesport.nl