Sporten in een groep motiveert en geeft verbinding. Op meerdere plekken in Nederland wordt wekelijks gesport in vrouwengroepen. Vanuit Next Move geloven we dat het belangrijk is dat de sportmomenten met deze groep een lichamelijke, geestelijke en verbindende invulling heeft. Hierdoor geef je, naast je lichamelijke gezondheid, ook aandacht aan je geestelijke gezondheid.

Tijdens de Opwekking Pinksterconferentie 2020 gaven we een online work out. Daarin kun je goed zien wat het inhoud. Trek je sportkleren aan en check de video hieronder (en mee doen hè)!

Heel praktisch kan een les er als volgt uitzien:

09:30 uur – Work-out
10:15 uur – Deelmoment (vanuit de Bijbel)
10:30 uur – koffie/thee   

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen als Health & Fitness netwerk?

Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Voor de Bijbelse invulling van de lessen schrijven we ook tools. Hieronder kun je de eerste tool over Hanna vinden. 

Hanna

In de tijd van de bijbel was één van de levensdoelen van een vrouw om moeder te worden en nakomelingen te krijgen met haar man. Het liefst ook nog een zoon. Een zoon betekende bescherming als ze aangevallen werden door omliggende volken.

Hanna is in dit verhaal nog niet in verwachting en het lijkt ook niet te gaan gebeuren. Ze heeft hier veel verdriet van….

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd maar zou je hier eerst meer over willen weten? Stuur ons dan een bericht.

Klik op de knop hieronder voor het formulier

Steun ons

De work out groepen zijn gratis om deel te nemen. Maar we moedigen je van harte aan om een gift te geven voor het werk van Next Move Health & Fitness