Wij snappen dat voetbal en geloof een enorm lastige combinatie is. Vanuit onze eigen ervaringen willen wij nu graag voetballers helpen. Hoe?

Sinds kort zijn wij begonnen vanuit Next Move voetbalnetwerk voetballers persoonlijk te begeleiden. Hierbij richten we ons op hoe we jou kunnen helpen in je relatie met God. Dit kan natuurlijk al bij de netwerk avonden maar door middel van persoonlijke coaching zijn wij meer beschikbaar voor jou dan alleen op een netwerkavond. We willen je helpen door een luisterend oor te zijn voor jou of vragen die je hebt over je geloof te beantwoorden en te discussiëren met jou over het geloof.

Ook als je misschien als ouders deze website bezoekt en denkt: dit is echt wel iets voor mijn tiener dan willen wij kijken naar de mogelijkheden om uw tieners te helpen! 

Wij als netwerk team willen voor jou klaarstaan en je helpen in jouw geloofsreis.Maar ook als je het lastig vindt om als voetballer op jouw plek Gods licht te laten schijnen, om God te laten zien aan je coach, teamgenoten en mensen op je club. Hierbij willen we je helpen! Voor meer info kun je jouw contact gegevens achterlaten en dan bellen we zsm voor een introductiegesprek. 

Ik heb interesse