Binnen het Next-Gen traject ondersteunen we jonge talentvolle sporters en hun ouders op hun pad naar een mogelijke topsport carrière. Op jonge talenten en hun omgeving komt vaak veel af. De sport speelt een grote rol in hun leven en ook in dat van hun gezin. Christelijke ouders vragen zich bezorgd af of de sport niet een te grote plaats in neemt voor mijn kind? Zal mijn kind God nog wel leren kennen op deze manier?

Vanuit de Bijbel geloven we dat God ons perfect heeft gemaakt en dat hij ons onze talenten heeft geven om Hem daar mee te eren. Zo ook heeft hij jou (of jouw kind) gemaakt. Toch is het lastig om een talent voor sport te combineren met het christelijk geloof.

Psalm 139: 13-14  
U was het doe mijn nieren vormde, die mij weefde in de buik van mijn moeder. 
Ik loof u voor het ontzaglijke wonder van mijn bestaan, wonderbaarlijk is wat u 
gemaakt heeft.

Next Move wil talentvolle tieners en hun ouders helpen om juist dit mogelijk te maken. Het uitleven van je talent voor sport tot de eer van God. Dit doen we door ouders toe te rusten en tieners te begeleiden op weg naar een topsport-carrière. Kijk hieronder voor meer informatie voor tieners of voor hun ouders of vul het interesse formulier in.