Op 1 juli nodigen we alle enthousiaste deelnemers van Tournée Olympique uit voor een dag vol plezier, teambuilding en avontuur. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarin we samen lachen, leren en groeien.

De teamdag begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, banden te versterken en je netwerk uit te breiden. Deelname aan de teamdag is helemaal gratis en maakt deel uit van onze Tournéé Olympique.

Tijdens de teamdag zorgen wij voor een heerlijke lunch, helemaal gratis! Geniet van een smakelijke maaltijd samen met je mede-deelnemers en laad jezelf op voor de rest van de dag.

Na afloop van de teamdag bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellig diner. Voor slechts 10 euro kun je nagenieten met een heerlijke maaltijd! Hiervoor kun je je hieronder opgeven. Betalen hiervoor kan via een factuur.

We willen graag dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan deze unieke ervaring, dus zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt. Mis deze kans niet om jezelf maximaal voor te bereiden op je outreach en een dag vol plezier te beleven!

Meld je vandaag nog aan en reserveer je plek op onze Tournée Olympique Teamdag. We kijken ernaar uit om je op 1 juli te verwelkomen en samen een geweldige dag te beleven!

Locatie: De Fontein, Sterrenkroos 56, Zwolle.